Postări populare

miercuri, 31 octombrie 2012

Gabriela Cristea , Mireasa vintage


Atelierul Miresei este locul in care visul oricărei femei se va transforma in realitate!!!!

Mireasa vintage

vineri, 19 octombrie 2012

Raluca Tanase (Bambi):"te iubesc din tot sufletul meu ..."


Raluca Tanase:"Astazi lumina ochilor mei implineste 25 de ani,as vrea sa-i multumesc pentru devotamentul ei,pentru ca mi-a demonstrat ca este singura in care pot avea incredere,pentru ca a impartit lacrimi..de bucurie,tristete alaturi de mine......te iubesc din tot sufletul meu Den si-ti voi fi mereu alaturi:* La multi multi ani fericiti"

joi, 18 octombrie 2012

Ce a gatit Gabriela Cristea astazi


Gabriela Cristea este o bucatareasa excelenta. Astazi , ea
 a pregatit ceva dulce.


Gabriela:"Cam așa arată la final!!! Va dau imediat reteta"
Gabriela:"Fursecuri fragede cu nuca

120 de grame de unt la temperatura camerei
70 de grame de zahar
1 ou mare, separat galbensul de albus
1 plic de zahar vanilat (sau esenta de vanilie)
140 – 150 de grame de faina
1 praf de sare
1/2 de varf de cutit de praf de copt (adica foarte putin)
100 de grame de nuci, alune, migdale – dupa dorinta – usor prajite si tocate marisor
Gem, ciocolata sau după inspiratia fiecăruia.

Zaharul, untul si vanilia se pun intr-un castron:
Se mixeaza untul cu zaharul si vanilia pana la obtinerea unei creme spumoase apoi se adauga galbenusul:
Se mixeaza din nou, pana la incorporarea galbenusului, si se adauga faina amestecata cu sarea si doar o idee de praf de copt. Totul se amesteca pana la omogenizare.
Se preincinge cuptorul la 170de grade.
Se pregatesc nucile:
Se bate albusul cu o furculita pana se spumeaza putin, se formeaza bile din aluat cu diametrul de 2 – 2,5 cm. care se tavalesc prin albus:
Bilele de aluat date prin albus se tavalesc in nuci si se aseaza pe tava acoperita cu hartie de copt:
Cu degetul, se face o adancitura in fiecare bucatica de aluat astfel pregatita:
In aceasta adancitura se pune cate o visina din dulceata, o boaba de zmeura (etc.) sau chiar bucatele de ciocolata sau rahat colorat, dupa preferinta:
Prajiturile se coc pe treapta de mijloc a cuptorului preincins la 170 de grade, timp de 15 minute, pana se rumenesc frumos.
Se lasa la racit si evident....se mănâncă!!!
 "

vineri, 5 octombrie 2012